10 tipikus hiba: miért és mikor nem lesz az első randiból második? És hogyan változtass ezen?

Végzetes hiba #1: Túlságosan játszani a „jófiú”-t

 

Észrevetted valaha, hogy az igazán vonzó nőket sosem vonzzák a jófiúk? Természetesen észre. Csak úgy, mint én. Biztos vagyok benne, hogy vannak vonzó női barátaid, akik úgy tűnik, egyfolytában balfácánokkal randiznak, de valamilyen oknál fogva sohasem érdeklődnek „úgy” irántad. 

Mert mi is folyik itt?

 Igazából nagyon egyszerű… A nők nem arra alapozzák a választást, hogy egy férfi mennyire kedves. Akkor választják a férfiakat, ha erőteljes, mélyen gyökerező vonzalmat éreznek irántuk. És tudod mit?

Az, hogy kedves vagy, nem fogja előcsalni ezt az erős vonzalmat, és emiatt nem fog téged választani. Mi a megoldás? A személyiségfejlesztés és nem a lány után való loholás.

Értem én, hogy ez nem igazán logikus, és nehéz elfogadni, de juss túl ezen. Amíg el nem fogadod ezt a tényt, és kezdesz el ennek megfelelően viselkedni, sosem fogsz sikert elérni választottadnál.

Érted már, hogy mi kell a nőknek? Tudod, mi vezet igazán elsöprő sikerekhez?

Kövesd végig a tanácsaimat az első randi tipikus hibáiról és változtass! Több, mint 10 év tapasztalatommal ismerkedési coachként rengeteg férfinak segítettem női oktatós csapatommal a randizási hibák feltérképezésében és abban, hogy egy férfi hogyan tud vonzalmat kelteni a nőben a barátzóna helyett.

A KarizMan Önbizalomnövelő Program keretében elméletben és gyakorlatban is magadba szívod, hogy legyél rendes, de mégis pimasz, humoros és intelligens, bohém és komoly, laza, mégis megbízható! Tehát tudd mindazt, ami kell a nőknek! Bővebben itt találsz infót a "Hogyan randizzak sikeresen a nőkkel" tréningről.

 

 

 

 

HIBA #2: Megpróbálni meggyőzni a nőt, hogy kedveljen

 

 

Mit csinál a legtöbb pasi, mikor találkozik egy olyan nővel, aki valóban tetszik neki, de nem tudja felkelteni az érdeklődését? Igen! Megpróbálja meggyőzni a nőt, hogy másképp érezzen.

Nos, híreim vannak számodra. SOHA SEM FOGOD MEGVÁLTOZTATNI EGY NŐ ÉRZÉSEIT, HA A VONZALOMRÓL VAN SZÓ! Soha, soha, de soha.

Önbizalomhiány, görcsös akarás és logikai agy szerinti tettek gyors vonzalomgyilkosok a nők előtt. De mit csinálj helyette? 

Nem tudsz meggyőzni egy nőt, hogy másképp érezzen irántad logikával és érveléssel.Gondolkodj ezen! Ha egy nő nem érez „úgy” veled kapcsolatban, hogy is várhatod el, hogy megváltozzanak az érzései, azáltal, hogy ésszerű vagy vele?

De mindannyian ezt tesszük. Ha egy nőt egyszerűen nem érdeklünk (ez egyértelmű testbeszédének titkos jeleiből), akkor kérjük, győzködjük, üldözzük és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy meggondolja magát. Rossz ötlet, sosem fog működni!

 

HIBA #3: A beleegyezését vagy engedélyét várni

 

A nők lenyűgözése iránti vágyunkban (amitől hibásan azt hisszük, hogy megkedvelnek), mi pasik mindig teszünk azért, hogy elnyerjük egy nő beleegyezését vagy engedélyét. Egy újabb szörnyű ötlet. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen tévhitek vezérelnek, akkor olvasd a Vonzó Férfit, mert ingyenes tanácsaiban, cikkeiben lerántja a leplet arról, miért nem sikerül összehozni egy rendes első randit a nőkkel. 

A nők sohasem vonzódnak az olyan férfiakhoz, akik hízelegnek nekik, SOHA. Ne értsetek félre. Nem kell, hogy úgy kezelj egy nőt, ahogy rossz neki, ahhoz hogy megkedveljen. De ha azt hiszed, hogy jól bánni egy nővel annyit tesz, hogy mindenhez a beleegyezését vagy engedélyét kéred, akkor ezt gondold át ismét.  Sosem fogsz engedélykéréssel sikert elérni. A nőket igazából idegesítik azok a férfiak, akik folyton a beleegyezésükre várnak. A határozott, magabiztos, önbizalomtól kicsattanó és inkább önfejű férfiak imponálnak nekik.

Kételkedsz bennem? Csak kérdezz meg egy vonzó nőt hogy idegesítik e őt azok a pasik, akik körülzsongják a beleegyezésére várva…

HIBA #4: Megpróbálni megvásárolni a vonzalmát itallal és ajándékokkal

 

Hányszor vittél el egy nőt vacsorázni, vásároltál neki ajándékokat és virágot, és mégis visszautasított valaki olyan miatt, aki fele olyan jól sem bánt vele, mint te. Ha hasonlítunk, ez veled is sokszor megtörtént. Nos, tudod mit? Egyszerűen természetes, ha ez történik… Így van, azt mondtam természetes!

Mikor ezeket a dolgokat csinálod, annak egyértelmű üzenete van: „Nem hinném, hogy kedvelsz azért, aki vagyok, szóval megpróbálom megvásárolni az érdeklődésedet és vonzalmadat.” A jó szándékod általában úgy jön le a nőknek, mint a bizonytalanságod kompenzálása, és egy gyenge próbálkozás arra, hogy manipuláld őket.

Igen, azt mondtam, hogy a nők ezt manipulációként értékelik. Önbizalmaddal nagyobb vonzalmat érhetsz el. Fejleszd! 

HIBA #5: A kapcsolatotok túl korai szakaszában megosztani vele hogyan érzel

 

Egy újabb hatalmas és szerencsétlen hiba, hogy amit a legtöbb férfi elkövet a nőkkel kapcsolatban, hogy túl korán osztják meg, hogyan éreznek. Erre kölcsönös bizalmi fogra stratégiai lépések útján jutsz el. Ezekben a lépésekben segíthetnek a Vonzó Férfi oldal napi ingyenes ismerkedési és párkapcsolati tanácsai.

A legtöbben nincsenek ezzel tisztában, de a vonzó nőknek így vagy úgy egyfolytában udvarolnak.  Egy vonzó nő naponta többször is ki van téve az érdeklődők közeledésének. Ez heti több tucat, és gyakran havi több száz próbálkozást jelent.

És tudod mit? A vonzó nők rendszerint rengeteg férfival randiztak már. Ez így igaz. Nagy tapasztalatuk van! Tudják, hogy mit várnak.

Egy dolog, ami lelombozza a nőket, és szinte mindennél előbb menekülésre készteti őket, egy pasi, aki egy-két randi után úgy kezdi a mondandóját: „Tudod, igazán kedvellek, szeretlek, imádlak...”  Ez jelzi azt a nőknek, hogy olyan vagy mint az összes többi pasi, aki túl gyorsan beléjük esett… és nem tudott uralkodni magán. Ne csináld ezt, dőlj hátra és lazíts. Van sokkal jobb módszer…

HIBA #6: Nem érteni a női vonzalom működését

 

A nők vonzalma nagyban különbözik a férfiakétól. El kell, hogy fogadd ezt a tényt, és foglalkoznod kell vele. Ha egy férfi lát egy gyönyörű, fiatal nőt, azonnal vonzalmat érez. De ugyan ez igaz a nőkre is? Éreznek a nők vonzalmat egy férfi iránt a látvány alapján? Vagy valami másról van szó? 

A KarizMan olyan ingyenes tanácsokkal, pszichológiai működési mechanizmusok bemutatásával rendelkezik, amelyek segítenek minden férfinak abban, hogy az apró részletek megértésével közelebb juthassanak ahhoz, hogy a nőkben kérdés nélküli érdeklődést és vonzalmat keltsenek trükközés nélkül, pusztán a tudatos kommunikációval. Bővebben »»

 Nos, a téma öt teljes éven át tartó tanulmányozása után elmondhatom, hogy a nők vonzalmi mechanizmusát rendszerint a kinézettől eltérő dolgok aktivizálják. Észrevetted már valaha, hogy sokkal több átlagos férfit látsz gyönyörű nőkkel, mint fordítva? Gondolkodj el ezen. A nőket jobban lenyűgözik a férfiak bizonyos tulajdonságai, és jobban vonzza őket, hogy milyen érzelmeket váltunk ki belőlük, mint a kinézetünk.

 Ha tudod, hogyan használd a testbeszédedet, és hogyan kommunikálj helyesen, a nők ugyan olyan erős vonzalmat fognak irántad érezni, mint amilyet te érzel, ha egy vonzó fiatal lányt látsz.  De ez nem baleset. Meg kell tanulnod, hogyan érd el ezt. És minden pasi meg tudja tanulni, hogyan kell. Ha mindezt tudatosan, célirányosan és a vakvágányok tudatos kikerülésével szeretnék elérni, akkor érdemes jelentkezned arra a Vonzó Férfi Programra, ami pontosan a női vonzalomgenerálás általános és specifikus stratégiáira tanít meg a gyakorlatban.

HIBA #7: Azt gondolni, hogy pénzen és kinézeten múlik

 

A legáltalánosabb hibák egyike, hogy a pasik feladják mielőtt még elkezdték volna egyáltalán, mert azt hiszik, hogy a vonzó nők csak olyan férfiak iránt érdeklődnek, akik jól néznek ki és sok a pénzük. Vagy elég magasak. Vagy elég idősek. És természetesen, van néhány nő, akit tényleg csak ezek a dolgok érdekelnek. De a legtöbbeket sokkal inkább a férfiak személyisége érdekli, mint a pénztárcájuk vagy a kinézetük.

Ahhoz, hogy egy nő nyitott legyen a közeledésedre szükséges, hogy egy olyan vonzó ajánlat legyél a számára, aminek nem lehet ellenállni. Mindennek az alapja pedig a személyiségedben és az életstílusodban rejlik. Nem a vastag pénztárca vagy a gyerekfej méretű tricepsz hódít, hanem a kiállásod, ambícióid, személyiséged pozitivitása. A változáshoz a KarizMan oldal ingyenes tanácsokkal segít hozzá. Ha még több tippet és mindennapi "leckét szeretnél", olvass tovább »»

 Vannak olyan elemei a személyiségnek, amelyek úgy vonzzák a nőket, mint a mágnes. És ha megtanulod, melyek ezek, és hogyan kell őket használni, ezeknek a férfiaknak az egyike lehetsz. NEM KELL, hogy „kihagyj” egy nőt, csak mert nem vagy gazdag, magas, vagy jóképű.

Hadd mondjam ezt el még egyszer: Ha tudod, hogyan használd a testbeszédedet, és hogyan kommunikálj helyesen, a nők ugyan olyan erős vonzalmat fognak irántad érezni, mint amilyet te érzel, ha egy vonzó fiatal lányt látsz.

A teljes metamorfozis lehetséges, ha hajlandó vagy dolgozni mindezen. A belső átalakulást lépésről lépésre éld át a KarizMan  Önbizalomnövelő Randi-tréningen

 

HIBA #8: Minden erődet a nőkre összpontosítani

 

Korábban említettem, hogy hiba egyfolytában a nő beleegyezését vagy engedélyét várni. Nos, egy hasonló taktika, amit sok pasi használ, hogy megpróbálják minden erejüket a nőkre összpontosítani. Másképpen szólva, a pasik úgy próbálják megkedveltetni magukat a nőkkel, hogy megtesznek nekik bármit, amit csak akarnak. Egy újabb rossz ötlet.

A nők SOHA sem vonzódnak egy férfihoz, akin átléphetnek. A nőket nem érdeklik a „papucsok”.

 

HIBA #9: Nem tudni pontosan mit kell tennem minden egyes szituációban 

 

Szinte minden férfinak gondot okoz, hogy ha megragadta egy nő, ha úgy érzi találkozott élete szerelmével (noha max szemezésig jutottak), akkor egyszerűen nem tud viselkedni és tálcán kínálja magát a nőknek, ami persze nem kell nekik. Ahhoz, hogy mindig stabil, magabiztos, kissé titokzatos aura lengjen körül ajánlom, hogy fogadj meg néhány tanácsot a KARIZMAN oldalról » 

Most meg fogsz lepődni… Egy nő mindig tudja mit gondoltok! A nők megközelítőleg tízszer olyan jól olvasnak a testbeszédben, mint a férfiak. Tízszer.

Tudom, nehéz lehet elhinni, de pl. ha randin vagy egy nővel, és meg akarod csókolni, tudja. Ha nem tudod pontosan, mit kell tenned, hogyan kell megcsókolnod, és csak ülsz ott és egyre idegesebben bámulod, nem fog segíteni neked.

És ez igaz a randizás minden elemére. Közeledni egy nőhöz, megszerezni a számát, kikérdezni, megcsókolni… minden. Ha nem mindig tudod mit kell tenned, nagy valószínűséggel eltolod, és elvesztesz mindent. És ezt te is tudod. Életbevágóan fontos, hogy pontosan tudd, hogy juss egyről a kettőre, az első találkozástól egészen a hálószobáig.

Erről és még sok minden másról is részletesen tanulhatsz, hogy utána már magabiztos legyél minden adandó szituációban. 

 

HIBA #10: Nem kérni segítséget

 

Ez a legnagyobb hiba az összes közül. Ez az a hiba, ami a legtöbb férfit megakadályoz a siker elérésében azzal a nővel, akit igazán akar.

Tudom, a pasik nem szeretik magukat gyengének vagy gyámoltalannak mutatni. A randizáshoz azonban többszörösen is megéri meghallgatni mások tanácsait, meríteni a frappáns ötletekből és elkerülni a mások által már kitaposott hibás ösvényt. A  KarizMan.hu-n pontosan ilyen tanácsokra lelhet bárki, akinek nincs elég tapasztalata még abban, hogyan bűvölje le a nőket a randin.

 Nem szeretünk segítséget kérni. Én magam is így voltam ezzel.

Hadd meséljek egy keveset magamról, és hogy hogyan jöttem rá a nőkkel való sikeresség kulcsára. Úgy 15 évvel ezelőtt elegem lett belőle, hogy nem tudtam, hogyan kell közeledni, találkozni és randizni a nőkkel, akikhez vonzódtam. Ez teljesen tönkretett.

Egy éjjel egy barátommal voltam szórakozni, és megláttam egy nőt, akit el akartam hívni, de egyszerűen nem tudtam rávenni magam, hogy megtegyem. Még mindig emlékszem arra az éjszakára. Azon nyomban elhatároztam, hogy kerül, amibe kerül, megtanulom hogyan legyek sikeres a nőknél. Nos, sok kemény munka és sok őrült dolog kipróbálása után rájöttem mindenre. Most már egyszerűen akármelyik nőhöz közeledhetek, és majdnem azonnal megszerzem a számukat. Randiztam modellekkel, színésznőkkel, és természetesen hétköznapi lányokkal is. Nagyon jövedelmező tapasztalatszerzés volt. Nem érzem többé azt a beteg bizonytalanságot magamban.

Akármikor, akárhol találkozhatok és mehetek szórakozni vonzó nőkkel. 

Ezt te is megteheted akár már most is, ha veszed a bátorságot és elindulsz a fejlődés útján! Randizz a legszebb és legokosabb nőkkel a Vonzó Férfi Önbizalomnövelő tréningen összegyűjtött tapasztalatokkal!